Rubber verwijderen op vliegvelden

De start- en landingsbanen van een vliegveld moeten altijd veilig en in goede conditie zijn. Maar iedere keer dat een vliegtuig landt, laten de banden rubber achter op de landingsbaan. Om gladheid te voorkomen moet het rubber regelmatig van landingsbanen worden verwijderd. Afhankelijk van het aantal vliegbewegingen kan dit meerdere keren per jaar nodig zijn.

Track Jetting is specialist in het verwijderen van rubber van start- en landingsbanen door middel van waterstralen (water onder hoge druk). Onze reinigingsmethode is absoluut doeltreffend en grondig, en veroorzaakt geen schade aan het wegdek en de voegen. Zo kunnen vliegtuigen veilig blijven landen en opstijgen.

Wij kunnen ook de markeringen op de banen reinigen zodat ze weer duidelijk zichtbaar worden.

En gaat u nieuwe markeringen aanbrengen? Dan gebruiken we dezelfde waterstraaltechniek, met andere instellingen, om de oude markeringen volledig te verwijderen voordat u nieuwe markeringen aanbrengt.

Track Jetting zet waterstralen ook in voor het verwijderen van wegmarkeringen en het opruwen van wegen.

De zekerheden van Track Jetting

Dé specialist

Track Jetting beschikt over geavanceerde waterstraalapparatuur en medewerkers met veel gespecialiseerde ervaring en kennis. Daarmee klaren we elke klus!

Flexibel en daadkrachtig

Track Jetting beschikt over geavanceerde waterstraalapparatuur en medewerkers met veel gespecialiseerde ervaring en kennis. Daarmee klaren we elke klus!

Europabreed inzetbaar

Bijna geen klus is ons te ver. Wij zijn niet alleen actief in Nederland maar ook in de rest van Europa.

Hoe werkt het

Waterstralen: een krachtige techniek voor het onderhoud van wegen

Onze waterstraalapparatuur brengt water met hoge druk aan op het te behandelen oppervlak en zuigt dit direct weer op. De waterdruk, de waterhoeveelheid en de rijsnelheid zijn traploos en zeer nauwkeurig in te stellen. Daardoor bereiken we een optimaal resultaat en beperken we schade aan het wegdek tot een minimum. Het afvalwater voeren we af. U hebt er geen omkijken naar.

Direct contact

contact

Geïnteresseerd? We vertellen u graag meer!

Wilt u het oppervlak van uw wegen of uw start- en landingsbanen in topconditie houden met behulp van waterstralen? Laten we een afspraak maken, zodat we u nog beter kunnen laten zien hoe we u kunnen helpen. Uiteraard helemaal vrijblijvend.

Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Stel een vraag