Vegen van straten en terreinen

Welkom bij VeegMij, het zusterbedrijf van TrackJetting dat gespecialiseerd is in het schoonhouden van straten en openbare ruimtes met behulp van borstels.

Met onze veegwagen kunnen wij er voor zorgen dat uw oprit, terrein of hal (minimale hoogte 260 cm) in korte tijd weer schoon is. De machine is uitgerust met een zuigmond waarmee het veegvuil ook direct opgezogen wordt. Daarnaast is de machine uitgevoerd met een zogenoemde 3e borstel om eventueel lastig te bereiken hoeken te reinigen en bijvoorbeeld onder een uitstekende overkapping waar de machine zelf niet onder past.

VeegMij kan ook ingezet worden bij onkruidbeheersing en is ook in de wegenbouw actief. Na het frezen volgt VeegMij met de veegmachine om het losgekomen split-/freesafval op te zuigen zodat het wegdek schoon genoeg is om een nieuwe laag asfalt aan te brengen.

Het werkgebied van VeegMij is Nederland, de machine wordt getransporteerd met een oprijwagen.

De machine is uitgevoerd met een hoge-druklans om eventueel kleinere horizontale vlakken te reinigen met waterkracht. Voor grote oppervlakten en het verwijderen van wegmarkeringen met behulp van waterdruk worden de machines van TrackJetting ingezet.

Volledig elektrisch vegen en reinigen

Sinds mei 2024 beschikt VeegMij over een volledig elektrische veegwagen die voorzien is van een wegdekreiniger, een heuse wereldprimeur! Het is een Bucher VR50e voorzien van een DeKorne wegdekreiniger.

Door de wegdekreiniger is deze veegwagen zeer geschikt voor reinigingswerk in de wegenbouw en door de elektrische aandrijving ook de ideale veegwagen voor de zere-emissie zone’s in steden.