Wegmarkeringen verwijderen

Zijn de wegmarkeringen versleten? Gaat u een kruispunt aanpassen? Een weg verbreden? Meestal moeten er dan nieuwe wegmarkeringen komen en de oude moeten verdwijnen. U wilt niet dat ze nog vaag zichtbaar blijven, want dat leidt tot verwarring en gevaarlijke situaties. En u wilt ook geen groeven op de plaats van de oude markeringen.

De oplossing: waterstralen!

Track Jetting beschikt over gespecialiseerde apparatuur waarmee we de markeringen met water onder hoge druk grondig verwijderen. Zonder dat we de kwaliteit van het wegdek aantasten. Dit geldt in het bijzonder voor het verwijderen van wegmarkeringen op ZOAB (Zeer Open Asfalt Beton). Doordat de waterdruk zeer nauwkeurig en traploos instelbaar is kan met precies de juiste waterdruk worden gewerkt waarbij de markeringen worden verwijderd en de ondergrond niet wordt beschadigd.

Onze methode is nauwkeurig en milieuvriendelijk. Het materiaal van de oude markeringen wordt opgezogen en in overeenstemming met lokale regelgeving afgevoerd.

Extra voordeel: waterstralen is stil vergeleken met mechanische verwijdering. Geluidsoverlast blijft dus tot een minimum beperkt. Heel belangrijk bij werkzaamheden die ’s nachts moeten worden uitgevoerd.

Track Jetting zet waterstralen ook in voor het opruwen van wegen en het verwijderen van rubber van landingsbanen op vliegvelden.

De zekerheden van Track Jetting

Dé specialist

Track Jetting beschikt over geavanceerde waterstraalapparatuur en medewerkers met veel gespecialiseerde ervaring en kennis. Daarmee klaren we elke klus!

Flexibel en daadkrachtig

Track Jetting beschikt over geavanceerde waterstraalapparatuur en medewerkers met veel gespecialiseerde ervaring en kennis. Daarmee klaren we elke klus!

Europabreed inzetbaar

Bijna geen klus is ons te ver. Wij zijn niet alleen actief in Nederland maar ook in de rest van Europa.

Hoe werkt het

Waterstralen: een krachtige techniek voor het onderhoud van wegen

Onze waterstraalapparatuur brengt water met hoge druk aan op het te behandelen oppervlak en zuigt dit direct weer op. De waterdruk, de waterhoeveelheid en de rijsnelheid zijn traploos en zeer nauwkeurig in te stellen. Daardoor bereiken we een optimaal resultaat en beperken we schade aan het wegdek tot een minimum. Het afvalwater voeren we af. U hebt er geen omkijken naar.

Direct contact

contact

Geïnteresseerd? We vertellen u graag meer!

Wilt u het oppervlak van uw wegen of uw start- en landingsbanen in topconditie houden met behulp van waterstralen? Laten we een afspraak maken, zodat we u nog beter kunnen laten zien hoe we u kunnen helpen. Uiteraard helemaal vrijblijvend.

Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Stel een vraag