Wegdek opruwen

Reinigen en opruwen F1 Circuit Bakoe in Azerbeidzjan.

Wilt u uw wegen veilig houden? Dan is het zaak dat ze goed stroef blijven en regenwater goed kunnen afvoeren. Wegen worden door het gebruik en door andere oorzaken van vervuiling na verloop van tijd gladder en daardoor minder veilig.

Track Jetting zet waterstraaltechniek in voor het opruwen van o.a. asfalt en beton. Na onze behandeling is het wegoppervlak weer stroef en zijn de tussenruimtes in het materiaal weer schoon. Daardoor kan regenwater weer goed worden opgenomen en afgevoerd.

Deze techniek is ook geschikt voor het reinigen van ZOAB (Zeer Open Asfalt Beton). Doordat de waterdruk zeer nauwkeurig en traploos instelbaar is kan met precies de juiste waterdruk worden gewerkt waarbij het vuil tot diep in de holle ruimtes van het ZOAB wordt verwijderd en het asfalt niet wordt beschadigd.

Een goed waterbergend vermogen verkleint de kans op slipgevaar bij regen (aquaplaning).

Onze techniek is bewezen doeltreffend en milieuvriendelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat na het opruwen van wegdek met waterstralen het aantal ongelukken fors afneemt.

Track Jetting past waterstralen ook toe voor het verwijderen van wegmarkeringen en het verwijderen van rubber van landingsbanen op vliegvelden

De zekerheden van Track Jetting

Dé specialist

Track Jetting beschikt over geavanceerde waterstraalapparatuur en medewerkers met veel gespecialiseerde ervaring en kennis. Daarmee klaren we elke klus!

Flexibel en daadkrachtig

Track Jetting beschikt over geavanceerde waterstraalapparatuur en medewerkers met veel gespecialiseerde ervaring en kennis. Daarmee klaren we elke klus!

Europabreed inzetbaar

Bijna geen klus is ons te ver. Wij zijn niet alleen actief in Nederland maar ook in de rest van Europa.

Hoe werkt het

Waterstralen: een krachtige techniek voor het onderhoud van wegen

Onze waterstraalapparatuur brengt water met hoge druk aan op het te behandelen oppervlak en zuigt dit direct weer op. De waterdruk, de waterhoeveelheid en de rijsnelheid zijn traploos en zeer nauwkeurig in te stellen. Daardoor bereiken we een optimaal resultaat en beperken we schade aan het wegdek tot een minimum. Het afvalwater voeren we af. U hebt er geen omkijken naar.

Direct contact

contact

Geïnteresseerd? We vertellen u graag meer!

Wilt u het oppervlak van uw wegen of uw start- en landingsbanen in topconditie houden met behulp van waterstralen? Laten we een afspraak maken, zodat we u nog beter kunnen laten zien hoe we u kunnen helpen. Uiteraard helemaal vrijblijvend.

Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Stel een vraag