Vegen van straten en terreinen

Welkom bij VeegMij, het zusterbedrijf van TrackJetting dat gespecialiseerd is in het schoonhouden van straten en openbare ruimtes met behulp van borstels.

Met onze veegwagen kunnen wij er voor zorgen dat uw oprit, terrein of hal (minimale hoogte 260 cm) in korte tijd weer schoon is. De machine is uitgerust met een zuigmond waarmee het veegvuil ook direct opgezogen wordt. Daarnaast is de machine uitgevoerd met een zogenoemde 3e borstel om eventueel lastig te bereiken hoeken te reinigen en bijvoorbeeld onder een uitstekende overkapping waar de machine zelf niet onder past.

 VeegMij kan ook ingezet worden bij onkruidbeheersing en is ook in de wegenbouw actief. Na het frezen volgt VeegMij met de veegmachine om het losgekomen split-/freesafval op te zuigen zodat het wegdek schoon genoeg is om een nieuwe laag asfalt aan te brengen. 

Het werkgebied van VeegMij is Nederland, de machine wordt getransporteerd met een oprijwagen.

De machine is uitgevoerd met een hoge-druklans om eventueel kleinere horizontale vlakken te reinigen met waterkracht. Voor grote oppervlakten en het verwijderen van wegmarkeringen met behulp van waterdruk worden de machines van TrackJetting ingezet.

Binnenkort beschikbaar:

  • De elektrische variant van deze veegwagen, de Bucher CityCat VR50E.
  • Deze elektrisch veegwagen wordt voorzien van een geïntegreerde wegdekreiniger aan de achterzijde van de machine. Daarmee zeer geschikt voor specifiek reinigingswerk in de wegenbouw.

 VeegMij, óók voor emissieloos vegen en wegdekreinigen.

VeegMij 1 tbv flyer
VeegMij 3 tbv flyer
VeegMij 2 tbv flyer